Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Bjarne Granby Hvam, d. 20-12-2016
Det var en sjov historie. Skipper Hansen er min 4x tipoldefar. Jeg ved ikke hvem af hans børn der er i min slægt kun at min tip tip oldemor Petronella er hans barnebarn og hendes datter Malan er min tip oldemor og hendes datter Petronella er min oldemor og Olivia Joensen er min omma ( mormor ) Jorun Joensen min mor jeg selv hedder Bjarne og har fire børn Olivia, Anna, Karla og Agnes Nella. Jeg og mine børn er født i Danmark resten på Føræerne. Jeg ved at fra Malan og frem boede de i Leirvig men var kommet fra Kalsoy vistnok Trøllanes


E-mail:

Nyeste kommentarer

29.07 | 15:18

Hej Else Marie
Jeg kan se, at vi må være i familie et stykke tilbage, jeg er også efterkommer af Virginia (min tip-tip-oldemor). Vil du skrive til mig?

...
07.06 | 22:37

Hej Else Marie Det vil jeg rigtig gerne. Jeg har stadig min mormor som er Hans Andersen Hansens yngste datter ( han fik 6 børn) Min mormor er nu 93 år. Mvh Ida

...
07.06 | 17:59

Hej Ida
Ja, så har vi fælles aner, jeg har et billede som jeg tror er Hans Andersen Hansen som ung. Skriv hvis jeg skal sende en kopi til dig.
Hilsen Else Marie

...
07.06 | 17:34

Hej min mormors far var Hans Andersen Hansen . Dvs Rasmus og Virginia må være mine tipoldeforældre . Mvh Ida Hermansen

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE